Ajankohtaista ja Hoitotarjoukset

Ajankohtaista ja hoitotarjoukset

Ruusukristalli tarjoaa nyt myös Bemer-hoitoja.

BEMER-terapia

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista.

Nykyinen BEMER- laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa. Tämän takia käytän BEMER-terapiaa hoitolassani.

BEMER on viralllisesti EU:ssa hyväksytty ja patentoitu lääkinnällinen itsehoitolaite (luokka IIa, 93/42EEC ja CE0483). BEMER-terapiasta on kuluneiden 15 vuoden aikana syntynyt yli 46 julkaisua ja neljä PubMed-luetteloitua tieteellistä tutkimusta (lisätietoa tutkimuksista). BEMER-hoitojärjestelmästä ja -teknologiasta lisää osoitteessa bemer.fi.

Täydentävä hoitomuoto:

 • stressin hallinta

 • unihäiriöt

 • immuunijärjestelmän vahvistaminen

 • työuupumus

 • kivunhallinta

 • haavojen paraneminen ja urheiluvammoista toipuminen

 • tulehduskierteet

 • reuma- ja niveltulehdukset

 • allergiat

 • astma

 • diabetes

 • migreeni

 • aineenvaihduntahäiriöt

 • verenkiertohäiriöt

 • tuki-ja liikuntaelinten sairaudet

BEMER-terapiaa voi ottaa sellaisenaan tai tukihoitona yhdessä toisen hoidon kanssa (esim. vyöhyketerapia). Sen käyttö tukee kehon omia korjaustoimintoja ja edistää muiden hoitotoimenpiteiden tehoa.

Ruusukristallin hoitotarjoukset löydät joko facebookista (Ruusukristalli Tmi)  tai Ruusukristallin blogista http://ruusukristalli.blogspot.fi

Omaan jaksamiseen panostaminen on rakkautta ja hyväksyntää itseään kohtaan.

Luontaishoidoilla voit hoivata itseäsi ja saada kadotettua energiaasi takaisin. Kolotukset, kivut, säryt, alakulot saat kesytettyä rentouttavilla hoidoilla.

Kaikki tekemäni hoidot vaikuttavat kehoa ja mieltä rentouttavasti.

Vyöhyketerapialla voidaan vaikuttaa moneen vaivaan ja saadaan puhtia kehoon.

Energiahoidolla hoidetaan uupunutta mieltä, mennään kehon ja sielun energiatasoihin ja päästään syvään rentoutuksen tilaan.

Intialainen päähieronta on rentouttava hoito, joka auttaa niskaa – ja yläselkää rentoutumaan. 

Ruusukristallin stressiniskan hoito sisältää elementtejä monesta hoidosta, siinä käydään läpi niskan ja hartiaseudun tärkeimmät alueet ja vyöhykkeet erilaisin menetelmin.

Jalkahieronta öljyllä saa jalat ihanan keveiksi.

Ja jos kaipaat lämpimämpää hoitoa, niin Hotstone kuumakivihieronta on sinun juttusi…

Jos sinua epäilyttää sopivatko hoidot sinulle, niin voit puhelimitse aikaa varatessasi kysyä asiaa. Myös Ruusukristallin sivuilta löytyy tietoa hoitojen sopivuudesta.

Muistathan, että mitkään luontaishoidot eivät koskaan korvaa lääkärin määräämiä hoitoja tai lääkkeitä.

Teen hoitoja myös lauantaisin sopimuksen mukaan.

Vapaat hoitoajat näet nyt nettiajanvarauksen kautta;

vello.fi/ruusukristallitmi

Ajanvaraukset puhelimitse arkisin klo 9.30-18.00

Hoitoaikoja voit kysellä myös sähköpostilla; marja(miuku)ruusukristalli.fi

HUOM! Hyvät asiakkaani ja tulevat asiakkaani, kun teet ajanvaraukset sähköpostilla, varmista ettei sähköpostilaatikkosi ole täynnä!   -Kiitos-

Lahjakortti tiedustelut ja tilaukset;

Ruusukristalli Tmi puh. 040 4109407

Tervetuloa!

-Marja-

Maksutapa: Pankkikortit, luottokortit, käteinen, vakituiset asiakkaat myös tilisiirto tai lasku. Voit myös maksaa käyntisi paikanpäällä myös  mobiilipankki sovelluksella puhelimestasi.

Facebook